Kræft

 

Om kræft og muligheder for homøopatisk behandling:

En god informationsside for de mange svære afgørelser, der skal træffes i et behandlingsforløb – på tysk – er: http://www.biokrebs.de/

 

  • Hvis du er kræft patient, vil jeg anbefale dig at læse materialet fra Clinica Santa Croce: www.clinicasantacroce.ch – (siderne er desværre ikke på dansk, men på tysk, engelsk, italiensk…)

    • Dette er Europas eneste klinik med homøopatiske speciallæger, der behandler kræftpatienter. Det koster ca. 50.000,- for et ophold på 1-2 uger, inklusive analyser og behandlingsstart, der fortsættes via evalueringsskemaer per mail i lang tid.
    • En anden mulighed er Dr. Heiko Klinge, der har arbejdet på Clinica Santa Croce og som har klinik i nord-Tyskland. Se: http://praxis-klinge.de/
    • Hvis du fravælger at komme i behandling i Clinica Santa Croce eller hos Dr. Heiko Klinge, så kan du søge støtte til din kræftbehandling hos mig. Jeg har studeret Clinica Santa Croces metoder, været i praktik hos dem og følger deres udvikling.

     

faglig leder på Clinica Santa Croce, Europas eneste klinik med homøopati, anvendt af speciallæger i homøopatiske behandlinger.

 

 

der behandler de sværeste kræftsvulster – homøopatisk. .(artikel i de tyske homøopatiske lægers tidskrift)