Hvad kan homøopati?

Homøopatien styrker kroppens evne til selvhelbredelse.

Resultatet er en effektiv og blid behandling uden bivirkninger.

De fleste sygdomme og svagheder kan behandles med klassisk homøopati:

Kronisk syge menneskers tilstand kan forbedres væsentligt og akutte lidelser holder op med at genere dig.

Om det er hyperaktive børn, hudproblemer, eller en forstuvet fod – så støtter homøopatien dine selhelbredende kræfter.

Læs mere under menupunktet  “Om homøopati” : for eksempel under “om forskellige sygdomme“, eller “forskning“, eller “patientberetninger” og under “… flere links” finder du nogle interessante videoer.

Homøopatens uddannelse sikrer, at vi ved hvornår vi skal henvise patienter til læge.

Men når det er sagt, så kan alt, der ikke kræver akut kirurgi, behandles med homøopati, – ofte mere effektiv, mere skånsom, billigere og med meget lidt miljøbelastning.

Alvorlige, også livstruende sygdomme, kan forbedres – sideløbende med den lægelige behandling – indtil denne ikke er nødvendigt mere.

Mulighederne med homøopati (og konventionel medicin) er begrænsede, når sygdommen har ramt indre organer og der er tale om destruktive og irreversible sygdomme.
Men i disse tilfælde kan homøopatisk behandling ofte lindre den ledsagende smerte, angst eller andet ubehag og gøre at sygdommen forløber mildere og mindre voldsomt, selvom den ikke kan vende sygdomsudviklingen.

Behandlingen

Når du har valgt homøopatisk behandling er du som regel startet på et forløb mod bedre sundhed. Homøopatien kan genfinde din egen mest sunde tilstand, som du måske ikke har været i kontakt med i mange år.
Derfor skal du også være forberedt på en proces, der tager tid og der kræver, at du samarbejder med din behandler. Homøopaten er helt afhængig af den information du kan give om dine symptomer. Det er denne information, der er forudsætningen for at homøopaten kan finde det naturmiddel til dig, der passer bedst på dit samlede symptombilledet, både fysisk og psykisk.
Dette naturmiddel i homøopatisk form, din egen homøopatiske medicin, bidrager til at dine selvhelbredende kræfter kan arbejde optimalt igen og dermed bliver dine symptomer overflødig.