Homøopatisk behandling

Behandlingen består af den første konsultation og opfølgende samtaler.

 Den første konsultation tjener formålet at finde det homøopatiske lægemiddel, der passer bedst til dine symptomer.

De opfølgende samtaler, tjener til at styre din videre behandling, afhængig af sværhedsgraden af dine symptomer.

Klinikken

Klinikken

Den første konsultation: Behandlingen består i et grundigt interview, hvor jeg spørger efter eventuelle diagnoser, hele din sygehistorie og om almene kropslige funktioner såsom varme/kulde, søvn, mad osv.

Efter denne første samtale skal jeg bruge nogle timer til at bruge dine oplysninger til at udfærdige en homøopatisk analyse af din sundhedstilstand og ud fra denne analyse skal jeg finde det homøopatiske middel der passer bedst til dig.

Denne homøopatiske medicin bestiller jeg til dig – du får den tilsendt og jeg sender dig en brugsanvisning og en doseringsanvisning til denne medicin.

Intro til nye patienter – Her finder du introduktionen til nye klienter, som er giver dig information og beskriver de betingelser, der former rammen for vores samarbejde.

Opfølgende samtale :

De opfølgende samtale er knap så lange som den første konsultation, ofte tager de kun 45 minutter. Her er det vigtigste at fastlægge nøje, hvilke symptomer er forbedret, og hvilke der mangler at blive arbejdet videre med.
Jeg anbefaler gerne, at udfylde et evalueringsskema en gang om ugen, da man hurtigt glemmer, hvordan man har haft det, især når det går bedre. Jeg har brug for detaljeret information for at kunne bedømme effekten af lægemidlet.
Det sker hyppigt, at patienten husker vigtige symptomer, først ved de følgende møder. Der opstår fortrolighed og patienten lærer også homøopatens arbejdsmåde at kende og bliver dermed opmærksom på sammenhæng, der tidligere var utydelige.
Efter nøje analyse beslutter homøopaten, om du skal have homøopatisk medicin igen, eller om impulsen fra første gang er virksom og ikke skal forstyrres.
Når du er fri for generende symptomer afsluttes behandlingen.

Læs en sjov beretning af en kollega’s første møde med homøopatien her: Birgitte Bruhns allergi og homøopati.

 Se en kort video om en behandling af en kvindes astma.

Mere information om homøopati, aktuelle artikler, forskningsresultater og meget mere finder du under menupunktet  “Information” : for eksempel under “om forskellige sygdomme“, eller “forskning“, eller “patientberetninger” og under “… flere links” finder du nogle interessante videoer.

Endnu mere information findes på  Dansk Selskab for Klassisk Homøopatis hjemmeside: www.homeopati.dk